Home Lokalni izbori URS pod rednim brojem 3. na izborima

URS pod rednim brojem 3. na izborima

241
0
srbijaizbori.com,URS

Ujedinjeni regioni Srbije na lokalnim izborima, 6.maja, na glasačkim listićima, nalaziće se pod rednim brojem 3.

Ujedinjeni regioni Srbije na lokalnim izborima, 6.maja, na glasačkim listićima, nalaziće se pod rednim brojem 3. Gradskoj izbornoj komisiji su u subotu u ranim jutarnjim časovima predati potpisi 1800 građana kao i lista od 46 kandidata za odbornike u gradskoj skupštini, koja je za 24 sata i potvrđena.

Kako je saopšteno na današnjoj press konferenciji URS-a, dokaz da Ujedinjeni regioni Srbije svakako postoje pre svega potvrđuje činjenica da su potpisi sakupljeni za svega dva dana a prepun hol Otvorenog univerziteta opovrgao je negativne komentare pojedinih političkih stranaka koje će i ovu kampanju koristiti kao i do sad, služeći se lažnim informacijama, a kako bi pažnju skrenule sa svog programa, koji ne postoji.

Građanima su se na podršci zahvalili koordinator URS-a u Subotici Dragan Rokvić, zatim šef izbornog štaba Zlatko Panić, predsednik Bunjevačke stranke Vojvodine Branko Francišković, kao i predsednik Gradskog odbora Narodne partije Miloš Marodić poručivši da će URS ovu kampanju raditi pošteno, uvažavajući svoje političke protivnike a energiju će usmeriti isključivo na svoj program, koji će doneti rezultate.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here