Home Kragujevac Predata deseta po redu izborna lista

Predata deseta po redu izborna lista

277
0
Pokret socijalista i Pokret veterana Kragujevac - Srbija izbori
Foto: http://izborikg.com/

Koalicija Pokret socijalista – Pokret veterena predala je, nešto pre ponoći, Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu ”Pokret socijalista, Pokret veterana-Aleksandar Vulin”. Na ovoj izbornoj listi, za koju je predato 2620 validnih potpisa biraca, među 87 kandidata za odbornike nalaze se: Dragan Popović, Zoran Cece Vulović, dr Gordana Damnjanović, Miroslav Novaković, Dragan Bojić, Zagorka Miladinović, dr Vesna Ranđelović i drugi.

Dragan Popović iz Pokreta socijalista rekao je da su njihova očekivanja da na predstojećim izborima pređu cenzus i postanu deo gradskog parlamenta. Popović je podsetio da su ljudi iz Pokreta socijalista do sada bili na različitim nivoima vlasti. ”U gradu Kragujevcu naš član Gradskog veća za zdravstvo dr Gordana Damnjanović je svojim radom i angažovanjem učinila da sva socijalna dugovanja koja su zatečena promenom gradske vlasti budu izmirena”, rekao je Popović.

Dragan Bojić iz Pokreta veterena rekao je da za poslednjih 17 godina retko ko obratio pažnju na ratne veterane i da je to upravo učinio Pokret socijalista. ”Ovo je prilika da se prvi put u gradskoj skupštini čuje glas veterana i na taj način doprinesemo boljem statusu cele populacije” rekao je Bojić.

Prilikom predaje dokumentacije utvrđeno je da ista nije kompletna odnosno da za sve kandidate za odbornike nedostaje potvrda o prebivalištu, kao i da za 9 kandidata nedostaje kompletna dokumentacija (pisana izjava o prihvatanju kandidature, potvrda o izbornom pravu i uverenje o državljanstvu). Na XVII sednici Gradska izborna komisija donela je zaključak o otklanjanju nedostataka ove izborne liste u roku od 48 sati.

Izvor: http://izborikg.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here