Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović je osudila najnovije vandalsko ponašanje u centru Beograda lidera Saveza za Srbiju Boška Obradovića i Dragana Đilasa
"Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da je opozicija predvođena Boškom Obradovićem i Draganom DJilasom protiv svih radova u Beogradu i uređenja srpske prestonice. Za razliku od pre nekoliko dana kada su ih žene zaposlene u Skupštini grada živim zidom sprečile da nasilno uđu, opozicini lideri svoj bes su ovog puta iskalili na - zaštitnim ogradama i saobraćajnim znacima na gradilištu na Trgu Republike. Herojski, nema šta", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Ona je istakla da Beograd zaslužuje da konačno izgleda kao i sve druge evropske prestonice, sa moderno uređenim trgovima i pešačkim zonama.
"Uverena sam da Beograd i ogromna većina Beograđana žele da se njihov grad razvija, da se gradi, da ima što više uređenih fasada i da se ulepšava i da će ovakve i slične vandalske akcije opozicije naići i na osudu svih građana glavnog grada Srbije", navela je Mihajlovićeva.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Kategorije: