Home Kragujevac Koalicija SPS-JS predala izbornu listu

Koalicija SPS-JS predala izbornu listu

326
0
Koalicija SPS - JS Kragujevac - Srbija izbori
Foto: http://izborikg.com/

Koalicija SPS-JS predala je večeras Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu za odbornike na predstojećim lokalnim izborima pod nazivom “Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije (SPS)-Jedinstvena Srbija (JS)-Dragan Marković-Palma“.

Na listi kandidata za 87 odbornika gradskog parlamenta ove koalicije nalaze se: prof.dr Slavica Đukić Dejanović, Miodrag Mija Nikolić, Obren Ćetković, Radiša Urošević, Sonja Filipović, Zoran Prokić, Đorđe Kosanić, Radojko Damjanović i drugi.

Miodrag Nikolić, ispred SPS-a, rekao je da ova koalicija na predstojećim izborima očekuje bolji rezultat nego svih ranijih godina. ”Mi sa našim koalicionim partnerima izlazimo na izbore potpuno spremni da građanima pošaljemo poruku da socijalisti i Jedinstvena Srbija mogu da daju odgovore na mnoga pitanja na koje druge političke partije nisu dale adekvatne odgovore”, poručio je Nikolić.

Đorđe Kosanić iz Jedinstvene Srbije podsetio je najpre da ova koalicija traje od 2008.godine i dodao da mu se čini da je to najstabilnija koalicija na političkoj sceni Srbije. ”I na lokalnom i na republičkom nivou očekujemo mnogo bolji rezultat nego u prethodnom periodu. Siguran sam da imamo šta da kažemo građanima. Za nas je pobeda svakako bolji život građana Kragujevca ali i čitave Srbije. Naši lideri su prepoznatljivi na političkoj sceni i mi smo ne sto već dvesta posto spremni za ove izbore i sugran sam u dobar rezultat”, rekao je Kosanić.

Nakon provere kompletne dokumentacije koju je predala koalicija SPS-JS Gradska izborna komisija je na XV sednici kao osmu proglasila izbornu listu ”Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije (SPS)–Jedinstvena Srbija (JS)-Dragan Marković-Palma”.

Proglašenjem liste koalicija SPS-JS ispunila je uslove za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora. Gradska izborna komisija na večerašnjoj sednici donela je i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora za koaliciju ”SDS-Rusinska demokratska stranka” čija je izborna lista ”Boris Tadić-Za naš grad-SDS” proglašena tokom dana.

Izvor: http://izborikg.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here