Home Izbori DEMOKRATSKA STRANKA NA LOKALU POD BROJEM 5

DEMOKRATSKA STRANKA NA LOKALU POD BROJEM 5

297
0
DS Kraljevo - Srbija izbori
Foto: KraljevOnline/ds

Kraljevo – Sa DS na lokalnim izborima koaliciju čine: Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija i Narodni pokret Srbije

U prostorijama Gradskog odbora DS Kraljevo održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljena koalicija Za bolje i pravedno Kraljevo. Koaliciju na lokalnom nivou čine Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija i Narodni pokret Srbije.

Nosilac liste Za bolje i pravedno Kraljevo je Vukomir Mitrović. “Ove stranke vezuju iste demokratske vrednosti i to što smo u bliskoj prošlosti odlično sarađivali.Cilj ove koalicije je da se zaustavi propadanje, beda i nepravda u Kraljevu, a glavni cilj je da se razvije infrastruktura grada i olakšice za mala i srednja preduzeća koja će dovesti do zapošljavanja”, rekao je Vukomir Mitrović i dodao “Obraćam, se građanima Kraljeva koji se svakodnevno bore da obezbede minimum egzistencije, brojnoj inteligenciji koja je skrajnuta na margine, ljudima koji na njivama ili u fabrikama svojim jeftinim radom omogućavaju opstanak društva, mladim Kraljevčanima koji veruju da u Kraljevu mogu da izgrade svoju budućnost, da nam se pridruže u našoj borbi za bolje i pravedno Kraljevo.

Na lokalnim izborima Koalicija DS, LDP, NPS je na broju 5.

Izvor: KraljevOnline http://www.kraljevo.biz

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here