Autor: SrbijaIzbori, 22 May 2018
"Blic": Vučić prelomio, zna ime novog gradonačelnika

Beograd -- Ime novog gradonačelnika Beograda biće obelodanjeno za tačno dve nedelje, piše "Blic" i dodaje da samo Aleksandar Vučić zna ko će to biti.
Izvor tog lista iz vrha Srpske napredne stranke tvrdi da je predsednik te stranke konačno doneo odluku o tome ko će u naredne četiri godine voditi prestonicu, a o tom predlogu će uskoro razgovarati s članovima stranke.

"Samo Vučić zna ime osobe koja će biti gradonačelnik, nije to još nikome saopštio", kazao je taj izvor i dodao da ostaje još da Vučić to ime saopšti stranci. Isti izvor dodaje i da se ne očekuje da će se neko usprotiviti Vučićevoj odluci.

U međuvremenu, kako dalje piše "Blic" pozivajući se na više izvora iz SNS, među onima koji su se do sada u medijima pominjali kao mogući kandidati koji će voditi grad umesto Siniše Malog, vodi se "ljuta borba".

Podseća se i da su do sada kao naslednici Malog pominjani gradski menadžer Goran Vesić, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i direktor Dečje klinike u Tiršovoj Zoran Radojičić. Sve više se spekuliše da bi novi gradonačelnik mogao biti baš Vesić, zbog funkcije koju trenutno obavlja.

S druge strane, u Skupštini Beograda se može čuti i mišljenje da ih ne bi iznenadilo ni da im šef ostane isti, dodaje "Blic".

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Kategorije: