Home Izbori Blic: Boris izigran

Blic: Boris izigran

171
0
Boris Tadić - Srbija izbori
Foto: B92/Tanjug

BEOGRAD – Funkcioneri SDS Borisa Tadića veruju da se lider LDP Čedomir Jovanović već dogovorio sa premijerom Aleksandrom Vučićem i da će na ovaj ili onaj način biti deo vlasti, piše danas „Blic“.

Dnevnik piše da dok članstvo SDS bruji o LDP-u kao najslabijoj karici u koaliciji LSV-SDS-LDP, uz ubeđenje da će Tadić na kraju jedini biti izigran, sam Tadić ne želi da se oglašava.

„Sve više smo ubeđeni da je to već dogovoreno. Tadić, pri tom, ne želi ni da razgovara o toj mogućnosti ni sa kim od nas“, rekao je izvor u toj stranci, piše Blic, i dodao da će, „po svemu onome što se dešava“ izgleda SDS u toj koaliciji biti jedini koji neće čak ni na pregovore sa SNS.

Tadić je nedavno, kako piše „Blic“, nesigurno naveo da se nada da ni ostale članice njihove koalicije neće pregovarati sa SNS ali da je „svaka članica vlasna da sama odluči o tome“.

„Blic“ podseća da ni Vučić u intervjuu za taj list nije demantovao ideju o ulasku Jovanovića i Čanka u vlast, ali je upitan za njih dvojicu naveo „da ne bi govorio o tome“, jedino govoreći o Tadiću za kojeg je naveo da ne zna zbog čega se on stalno izjašnjava kad ga niko nije ni zvao.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here