Home Vesti „Beograd je po svim parametrima nebezbedan“

„Beograd je po svim parametrima nebezbedan“

112
0

Predsednik opštine Stari grad i nosilac liste „Šta radite bre“ Маrko Bastać ocenio je da je Beograd po svim parametrima nebezbedan.

Predsednik opštine Stari grad i nosilac liste „Šta radite bre“ Маrko Bastać ocenio je da je Beograd po svim parametrima nebezbedan.
On je istakao i da je stoga neophodno vratiti policijskog pozornika.

Na tribini o problemima nacionalnih manjina i drugih manjinskih grupa u prostorijama udruženja „Tolerancija“ Bastać je takođe ocenio da je Beogradu potrebna i gradska kancelarija za nacionalne manjine, saopštila je ta lista.

Na današnjem skupu usvojen je predlog predstavnika Kinološkog udruženja „Novi Beograd“ da Beograd po ugledu na neke druge evropske gradove dobije i ombudsmana za kućne ljubimce.

Predsednik udurženja „Tolerancija“ Jasminko Hadžisalihović rekao je da očekuje odličan rezultat odborničke liste na kojoj je zajedno sa Markom Bastaćem.

„Mi uvek pobeđujemo, a tako će biti i sa listom ‘Šta radite bre’. Prilikom odluke da uđemo na listu ‘Šta radite bre’ rukovodio sam se ubeđenjem da me dan posle izbora 4. marta sigurno neće biti sramota što sam u ovoj kampanji stajao rame uz rame sa Bastaćem i ostalim kanidatima za odbornike“, rekao je Hadžisalihović.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here