Home Predsednički izbori „Ako se budem kandidovao, prirodno da budem kandidat SNS“

„Ako se budem kandidovao, prirodno da budem kandidat SNS“

175
0
Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da još nije odlučio da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da još nije odlučio da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima.

On je dodao da bi, ukoliko to učini, bilo prirodno da bude kandidat Srpske napredne stranke.

„Kad dođe vreme za kampanju, onda ćete znati i da li se kandidujem i čiji sam kandidat. Naravno da bi prirodno bilo da, ako se kandidujem, budem kandidat SNS“, rekao je Nikolić novinarima u Kniću.

Navodeći da mu je premijer Aleksandar Vučić dao podršku na onome kako obavlja funkciju predsednika Republike, Nikolić je istakao da će javnost, kad dođe vreme za raspisivanje izbora, videti ko će imati čiju podršku i ko će biti čiji kandidat.

Nikolić je naveo i da je ponosan na ono što je uradio obavljajući funkciju predsednika, te da zna da će nekakve zamerke naći samo oni koji su u opoziciji, a ne oni koji misle da nije nešto dobro uradio.

Dodao je i da u opoziciji primećuje jasnu podelu na „istok i zapad“, a da je on čovek koji je sastavio istočnu i zapadnu politiku, stvorio samo prijateljstva za Srbiju i otvorio mnoga vrata i za srpsku privredu.

„Kad dođe vreme za kampanju, onda ću malo da prestanem da se bavim poslom predsednika, ukoliko se kandidujem, a za sada to još nisam odlučio. Imam još dosta predsedničkog posla“, naveo je Nikolić.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here